Resorji > Šport > Novosti

Predstavitev na prireditvi »Zmigaj se«

Na Klubu študentov občine Koper (KŠOK) letos prvič organiziramo prireditev »Zmigaj se«. Namen te prireditve je predstavitev lokalnih športnih društev in klubov ter spodbujanje zdravega in športnega načina življenja občanov Mestne občine Koper. Gre za nekakšen dan odprtih vrat športa Mestne občine Koper.

Prireditev bo potekala v petek, 23. septembra 2016 med 16. in 21. uro na Bonfiki v Kopru. Dogodek je pretekla leta potekal v sklopu Oživele ulice, letos pa smo športna društva/klube izločili iz te prireditve in v ta namen organizirali športni dogodek »Zmigaj se«.

K predstavitvi na tem projektu želimo povabiti tudi vas, saj bi v sodelovanju z nami lahko soustvarjali potek dogajanja, se promovirali in pridobivali nove člane/-ice vaših društev ali klubov in se predstavili širši javnosti.

Najem stojnice je brezplačen, zaračunana bo le kavcija v višini 10€, ki bo v primeru upoštevanja pogojev sodelovanja povrnjena.

Predlagamo vam, da se na stojnici predstavite na čim bolj inovativen način, da pritegnete pozornost - morda lahko pripravite kakšne nagrade in tako še bolj popestrite dogajanje.  Dogodek je namenjen vsem starostnim skupinam in vsem športnim panogam, zato še posebaj vabimo neuveljavljene športne discipline in nove klube ali društva, ki potrebujejo dodatno promocijo in bi se rada predstavila v lokalnem okolju.

 

PRIJAVA

Prosimo, da se za sodelovanje prijavite najkasneje do 1.9.2016 na spletni obrazec.

Poleg prijave vas naprošamo, da si preberete pravilnik in pogoje sodelovanja! Vašo prijava bo potrjena s plačilom kavcije, najkasneje do 10.9.2016.

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na zmigaj.se@ksok.si

 


 

 

Pravilnik in pogoji sodelovanja na prireditvi Zmigaj se! 2016

 

 

1.       Prijava na razpis za prireditev Zmigaj se! (v nadaljevanju prireditev) je možna preko spletne prijavnice na spletni strani najkasneje do 1.9.2016.

2.       Z izpolnitvijo prijavnice ponudnik priznava in sprejema pravilnik ter pogoje sodelovanja na prireditvi.

3.       Prijava je potrjena s plačilom kavcije do najkasneje 11.8.2016.

4.       Po uspešni prijavi vam bo organizator poslala navodila in informacije glede plačila ter podpisa pogodbe o sodelovanju.

5.       Podpis pogodb o sodelovanju in plačilo bodo potekala na info točki v času uradnih ur.

6.       O postavitvi razstavnega prostora oz. stojnice prijavljenemu ponudniku odloča organizator prireditve.

7.       Ponudnik je dolžan zagotoviti prisotnost na stojnici oz. prireditvenem prostoru ves čas prireditve, od začetka do konca.

8.       Ob zaključeni prireditvi je sodelujoči dolžan pospraviti in počistiti svoj predstavitveni prostor.

9.       Ponudnik mora s stojnico ravnati kot dober gospodar (poskrbeti mora, da stojnice ne poškoduje, skrbeti za red in čistočo na stojnici ter v njeni neposredni bližini).

10.   Organizator ne odgovarja za nastalo škodo na izdelkih sodelujočega ponudnika ali krajo izdelkov oz. morebitnih kazni, ki bi jih ponudnik prejel s sodelovanjem na prireditvi (npr. neizstavljanje računov, pomanjkanje neustreznih dovoljenj).

11.   Na prireditvi je možna prodaja. Ponudniki, ki bodo na prireditvi prodajali svoje izdelke, prevzemajo odgovornost za računovodsko ustreznost prodaje in zagotavljajo, da bodo prodajali v skladu z računovodskimi pravili. V času prireditve se bo preverjalo ustreznost ravnanja posameznega ponudnika. V kolikor se posamezen ponudnik ne bo držal pravil sodelovanja, ga bomo prosili, da prireditve zapusti, posledično ne bo upravičen do vračila kotizacije.

12.   Ponudnik je dolžan da deluje v skladu z pravili in zakoni. To pomeni da ob prodaji hrane ali pijače poskrbi za ustrezne označbe za prehranske alergene. Prav tako ponudnik ob zbiranju prostovoljnih prispevkov more imeti urejeno dovoljenje in prijavljeno na upravni enoti.

13.   Organizator ne odgovarja za kazni, ki jih prejmejo ponudniki s strani pristojnih organov v nobenem primeru, zato morajo ponudniki na stojnicah razpolagati z vsemi ustreznimi in veljavnimi dovoljenji za opravljanje prodaje in drugih vsebin v okviru najete stojnice.

14.   Če prireditev odpade zaradi višje sile, organizator povrne ponudniku vplačano kotizacijo za sodelovanje.

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner