Za dijake > Obvestila

Razpis za sofinanciranje dijaških projektov

RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DIJAŠKIH PROJEKTOV

28. november 2016

Na podlagi sprejetja projekta Razpis za sofinanciranje dijaških projektov na 25. redni seji Upravnega odbora Kluba študentov občine Koper, z dne 29.07.2016, Klub študentov občine Koper objavlja razpis za sofinanciranje dijaških projektov v šolskem letu 2016/2017.

Namen projekta je mentoriranje in financiranje treh (3) projektov, ki bodo nastali pod okriljem dijakov in dijakinj srednjih šol iz območja Upravne enote Koper. Z mentoriranjem in financiranjem projektov bomo izbranim dijakom in dijakinjam omogočili izpeljavo prvega, lastnega projekta, od vizije pa vse do realizacije, spodbudili prenos klubskega znanja na dijake in dijakinje, zajeli lokalno področje ter spodbujali dijaško kreativnost, izvirnost in ambicioznost.

Vse dijake in dijakinje srednjih šol na območju Mestne občine Koper, ki imajo idejo o projektu in jo želijo uresničiti, vabimo k prijavi na razpis!

Klub študentov občine Koper bo trem (3) najboljšim prijavljenim projektom, izbranim s strani komisije za izbiro kandidatov, prijavljenim na Razpis za sofinanciranje dijaških in na podlagi ocene, pridobljene skladno z merili ocenjevanja in vrednotenja dijaškega projekta, zagotovil finančno podporo v naslednjem rangu:

Prvouvrščeni projekt: 500 €

Drugouvrščeni projekt: 300 €

Tretjeuvrščeni projekt: 200 €

Projekt je lahko vreden več kot vložek Kluba študentov občine Koper, v tem primeru preostanek krije vodja sam oz. sponzorji, pridobljeni s strani vodje projekta.

Vloge z vsemi zahtevanimi prilogami je potrebno poslati na elektronski naslov: kds@ksok.si z zadevo "Prijava na dijaški razpis". Rok za oddajo je 28. november 2016.

Več podrobnih informacij o pogojih sodelovanja, prijavni obrazec ter merila, s pomočjo katerih bomo projekte vrednotili, se nahajajo v spodnjih priponkah.

Za dodatna vprašanja pišite na: lucija.hrastnik@ksok.si

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner