Popust za člane KŠOK v Bottegi Verde

V sodelovanju z Bottego Verde smo za vas pripravili super akcijo! Razvajajte se z našo pomočjo!

Vsi KŠOK – ovi člani (dijaki in študentje), ki imate urejeno članstvo do 30. 9. 2018 in vsi, ki boste svoje članstvo podaljšali v šolskem/študijskem 
letu 2018/2019, boste lahko izkoristili 30% popust na vse artikle, izjema so le tisti artikli, ki so v akciji ali že znižani.

Kako izkoristite popust? Tako, da v prodajalni predložite veljavno KŠOK – ovo člansko izkaznico!

Bottega Verde je vrhunska blagovna znamka italijanske kozmetike za aktivne ženske, ki so ljubiteljice narave. Kakovost kozmetičnih izdelkov Bottega Verde je prepričala številne uporabnice, saj izdelke Bottega Verde dnevno uporablja več kot 6 milijonov žensk. S 40-letno tradicijo izdelave kozmetike se Bottega Verde uvršča v sam vrh italijanskih in svetovnih proizvajalcev kozmetike.

Proizvodi Bottega Verde so namenjeni predvsem ženskam, ki rade skrbijo za nego svojega telesa in dajejo poudarek predvsem na kakovost kozmetičnega proizvoda ter na naravne sestavine v izdelkih.

Vso ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani ali splošni evropski spletni strani.

Kje najdete njihovo prodajalno? Bottega Verde se nahaja v Planetu Tuš Koper, v zgornjem nadstropju. Ko pridete skozi zgornji vhod, zavijete desno. 😉

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem