Aktualno

Tudi KŠOK bo pozdravil bruce

Počitnic se bližajo h koncu in že diši po novem študijskem letu. Na Titovem trgu v Kopru se bo 2. oktobra 2017, ob 9:30, odvil že tradicionalni pozdrav brucem. Študente, ki so prišli užit vse prednosti študija ob morju, bo pozdravil tudi Klub študentov občine Koper.

Pravijo, da se po jutru dan pozna, zato bo študente na KŠOK-ovi stojnici pričakala vroča in dišeča kava, za lačne želodčke pa bo poskrbljeno z zdravim zajtrkom. Slednji bo nastal v sodelovanju z nekaterimi pokrovitelji dogodka. Za zdrav, energije poln začetek dneva, bo vsekakor poskrbljeno.

Kar nekaj študentov iz tujine se vsako leto odloči del študijskih obveznosti opraviti na Univerzi na Primorskem in te bodo posebej toplo sprejeli na stojnici kluba študentov občine Koper. Skupaj s Centrom mladih Koper in pisarno za tuje študente, jim bodo izrekli prijazno dobrodošlico ter jih opremili z vsemi potrebnimi informacijami.

KŠOK skozi celotno študijsko leto izvaja vrsto različnih delavnic, tečajev in izobraževanj ter ponuja inštrukcije tako za tiste, ki se jim kje zatakne, kot tudi za vse, ki si enostavno želijo izvedeti še več. Poleg tega poskrbijo tudi za zabavo, neformalna druženja in dogodke, ki iz hiš privabijo cel Koper. V svojih vrstah so vedno veseli novih članov in aktivistov, ki bodo z njimi soustvarjali vsebine za dijake in študente. Prav na stojnici, s katero se bodo predstavili na pozdravu brucem, bodo vsem, željnim novih izzivov, omogočali tudi včlanitev.

Za prijetno vzdušje bo poskrbel Radio Capris z dobro glasbo, za dodatno energijo in dobro voljo pa lepe in uporabne nagrade, ki jih bo, poleg ostalih sodelujočih, v nagradnih igrah podeljeval tudi Klub študentov občine Koper. 

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner