Aktualno

KŠOK KONCERTI - MC7 (Jegulja, Pyroxene, Bright Night)

Pričenjamo s sklopom treh KŠOKovih koncertov. Odvijali se bodo v okviru projekta MC7.

KŠOK koncert #1 bo prvi izmed treh. Potekal bo 23. oktobra  v Centru mladih Koper (CMK) na Gregorčičevi ulici 4 v Kopru. Koncert se prične ob 20. uri.

Vstop za ČLANE KŠOKa je BREZPLAČEN, za ostale pa je vstopnina 3€.

Karte bo možno kupiti na vhodu koncerta. Člani morate s seboj imeti sabo člansko izkaznico.

O PROJEKTU

Klub študentov občine Koper, se je vključil v projekt MC7. Mladim in neuveljavljenim glasbenim skupinam bo ponujena priložnost, da se predstavijo širši publiki in pridobijo nova znanja, izkušnje ter poznanstva. Prvi večer bodo nastopili Bright night ter Pyroxene na čelu z glavno skupino večera Jegulja. Pridite in skupaj podprimo mlade ustvarjalce!

NASTOPAJOČI:

Jegulja
Tri članska zasedba, nastala leta 2013. Igrajo mešanico psihedelije, metala, stoner rocka in svaštare. Mlad bend z burnim dogajanjem v bendu in na odrovju s starimi frisi glasbene scene vseh vetrov, je 2014 izdal demo ''Finese in blat'', uspešno koncertiral doma, dober odziv publike pa je bend ponesel tudi čez mejo. Leta 2017 so izdali še prvenec ''The Darkest light'', ki je dosegljiv v digitalni in fizični obliki. Skratka, zabava za vso družino in živali.
https://www.youtube.com/watch?v=4Kg3sD-kiuI

Pyroxene
Vrata so odtrgana z ležajev od poželenja deklic, ko se fantje pojavijo na odru. Težkometalni ritmi in izmaličeni rifi odmevajo po več dni, koder se ognjenorojeni fantje odločijo poprijeti za inštrumente. Vsestranski lepotci imajo obširen repertoar, ki zaobjema vse od bluesa do metala. Združujejo najboljše iz vseh časov rock’n'rolla. Razvrat in razdejanje sta zagotovljena, poleg kakšnih počenih bobenčkov in nostalgičnih utrinkov. Vonj po ledru in prešvicani kovini na odru!

https://www.youtube.com/watch?v=YAgMwIc19ys

Bright Night
Bright night je novo nastali 5 članski bend. Kitarista Urban Poljšak in Patrik Kobal, Bobnar David Škrlj, basist Matevž Bone in pevka Tina Bolko skupaj delujejo že leto odkar so se prvič seznanili na skupni šolski prireditvi. Od takrat so nastopili že na mnogih prireditvah, plesih ter na novonastalem dogodku Vino in bzga. Mladi glasbeniki, ki so se posebej poznani po svojih oprtnicah in belih srajčkah igrajo večinoma priredbe rock skladb, njihovo glasbo pa se splača spremljati še naprej, saj se nameravajo usmeriti v avtorske pesmi.


Pridružite se nam tudi 24.11 in 22.12, kjer bodo nastopili Feeback, Leteči potepuhi in drugi.

Lepo vabljeni!

 

 

 

 

 

 

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner