Domov > O spletnem mestu

O spletnem mestu

Za morebitne pripombe, vprašanja, pohvale, predloge in/ali napake pišite na email pin@ksok.si

Varovanje zasebnosti - zaupnost podatkov
Klub študentov občine Koper spoštuje zasebnost obiskovalcev spletne strani in se zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnega mesta.

Prek spletnih formularjev za e-novice, obvesti me, pošlji prijatelju in akreditacije za novinarje se zbirajo tudi osebnih podatki uporabnikov. Klub študentov občine Koper se zavezuje, da bo osebne podatke skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene.

Omejitev odgovornosti - točnost, popolnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh
Klub študentov občine Koper se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh.

Niti Klub študentov občine Koper niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani določene povezave na druge spletne strani nad katerimi Klub študentov občine Koper nima nadzora, društvo ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Klub študentov občine Koper si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Kreativna zasnova:
Sanja Hrs

Tehnična izvedba:
Marko Zorman

Copyright in vsebine:
Klub študentov občine Koper

Creative Commons License
Vsebina te spletne strani je zaščitena z licenco  Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Slovenia License.

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner