Festival POLETJE Z BISERI: Zlatko & Drill

Prvi avgustovski festivalski večer bo gostil raperja Zlatka, fužinskega princa, ki se je pred desetimi leti s svojim prvim albumom Svet je lep uradno pojavil na slovenski sceni, na kateri vlada še danes. Vsako leto uspešnejši, vsako leto pogumnejši in brez dlake na jeziku z verzi opozarja na aktualne razmere v družbi.

Oder si bo delil z izolski raperjem Drillom, ki je svojo glasbeno pot začel v duetu R.I.C. (Rest in chaos) začel že pred 16. Leti. Štiri albume ima za seboj. Njegov drugi »Nuklearna zima« je po izboru Balkan Hip Hopa postal album leta na področju držav bivše Jugoslavije, v tem trenutku pa predstavlja zadnjega, ki ga je poimenoval Ribolov z dinamitom. Vabljeni v sredo na Vrtove Pokrajinskega muzeja, ko bo rap ubil noč.

Vstopnice: Prodajna mesta Eventim-a, Bar Cameral, Pokrajinski muzej Koper in INFO točka KŠOK.

Osnovnošolci, dijaki in študentje imajo POPUST. KŠOK-ovci še dodatnega.

Prihajajoči dogodki

maj 2019
No event found!

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem