Gardaland | 13. 10. 2018

OBVEŠČAMO VAS DA ZA GARDALAND NI VEČ PROSTIH MEST!!

Klub študentov občine Koper organizira Izlet v Gardaland!

Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji in se nahaja blizu Verone ob Gardskem jezeru. Na področju ocenjevanja tematskih parkov, je bil Gardaland na petem mestu po svetovnem merilu.

V soboto, 13. oktobra 2018, ob 6.00 se bomo zbrali na avtobusni postaji Soča, od koder se bomo odpeljali proti Gardalandu. Park se odpre ob 10. uri in je v času “Magic Halloween-a” odprt do 18. ure. Odhod bo ob 19:00.

Študentje s stalnim prebivališčem na območju UE Koper, ki boste ob prijavi podaljšali svoje članstvo ali se na novo včlanili prejmete prevoz BREZPLAČNO.

Prijave zbiramo do torka, 9. oktobra, na naši info točki (Cankarjeva 9a). Število prostih mest je omejeno zato pohitite s prijavami!
Odjave so možne do vključno sobote, 6. 10. 2018, kasneje vračilo denarja ni možno.

CENE*:
Člani KŠOK: 29€ (študentje, ki bodo podaljšali ali se na novo včlanili ob prijavi)

Člani KŠOK-a: 41€
Simpatizerji: 46 €
Ostali: 51 €
*cene vključujejo prevoz in karto

POZOR! Mladoletnim morajo starši oz. skrbniki podpisati SOGLASJE O UDELEŽBI NA IZLETU. Brez soglasja prijava na izlet ni možna.

PRENESI SOGLASJE

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem