Informativa 2019

Spoštovani dijaki,

  • Veste, kaj bi šli študirat?
  • Poznate možnosti, ki jih imate na voljo?
  • Niste prepričani, ali je vaša odločitev prava?

Univerza v Ljubljani in Karierni centri UL vabimo na Informativo, ki bo potekala v petek in soboto, 25. in 26. januarja 2019, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V univerzitetnem mestu Univerze v Ljubljani se boste lahko sprehodili med stojnicami fakultet in akademij UL, kjer boste izvedeli vse o študijskih programih in študiju. Na voljo bodo tudi zaposleni s fakultet/akademij in študenti, ki bodo lahko podali informacije iz prve roke.

V veliki predavalnici pa se boste lahko udeležili predavanj, okroglih miz in delavnic o izbiri študija, vpisnem postopku, štipendijah, postavljanju ciljev v kontekstu izbire študija,  spremembah tradicionalnih poklicev in trgu dela, o tem, kako z ustvarjalnim razmišljanjem do odločitve za študij, pogovarjali se bomo z uveljavljenimi slovenskimi influencerji in strokovnjaki ter s predstavniki tradicionalnih poklicev, kot so rudar, učitelj, gradbenik, pravnik in kmet. Za boljše in lažje odločanje glede izbire študija se boste lahko posvetovali z izkušenimi kariernimi svetovalci.

Za več informacij obiščite našo spletno stran www.uni-lj.si/informativa ali https://kc.uni-lj.si/dogodki/univerza-v-ljubljani-na-informativi-2019.html, ali pa Facebook dogodek Univerza v Ljubljani na Informativi 2019. Na Instagramu nas najdete pod #ulnainformativi19.

Vabljeni vi in vaši starši na Informativo 2019!

Študija namesto vas ne moremo izbrati, lahko pa vam pri tem pomagamo.

Želimo vam prijetne zimske dni in uspešno odločanje glede nadaljnjega izobraževanja.
Ekipa Kariernih centrov Univerze v Ljubljani

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem