MjuziKŠOK: Cherry Wine (Amy Winehouse Tribute band) & Lana Petrovič

Klub študentov občine Koper bo v letu 2019 še naprej skrbel za glasbeno dogajanje ter s tem poskusil maksimalno podpreti in združiti čim več slovenskih in tujih glasbenih izvajalcev. 
Ta glasbena štorija se bo začela v petek, 22.2.2019 v Taverni (Koper), kjer bosta nastopili devetčlanska zasedba profesionalnih slovenskih glasbenikov pod imenom Cherry Wine (Amy Winehouse Tribute band) in pevka ter pianistka Lana Petrovič. 
– – – – –
Cherry Wine so svoja srca in talent predali glasbi pevke Amy Winehouse, med njimi pa še posebej izstopa pevka Maja Predatoria, ki je čisto spontano ujela energijo in virtuoznost pokojne britanske umetnice.
Po koncu koncerta (0.00 – 2.00) bo organiziran official – MEET’N’GREET with Cherry Wine – v prostorih kulturnega in umetniškega društva SUB (Zeleni park), kjer boste imeli možnost spoznati člane ter z njimi poklepetati.
* * Vstop bo možen z VABILOM, ki ga dobiš na KŠOKovi infotočki na dan dogodka * *
Z a s e d b a:
Maja Predatoria – vokal
Ugo Ugowsky – kitara, vokal, ar.
Rok Šinkovec – klaviature, vokal
Rok Škrlj – bas kitara
Gašper Peršl – bobni
Branko Mrak – pozavna, ar.
Matic Mikola – saksofon
Davor Loštrek – saksofon, vokal
Jernej Gantar – trobenta  
– – – – –
Mlada nadarjena @Lana Petrovič je po izobrazbi klasična pianistka, vendar jo strast do petja spremlja že od malih nog. S časom se je njen hobi preusmeril v bolj profesionalne vode. Predstavila se nam bo tako z avtorsko glasbo kot tudi s priredbami vokalnih klasik iz bogate jazzovske tradicije. Tokrat jo bo spremljal Kim Babič na akustični kitari.
Vabljeni na glasbeni večer, kjer bomo uživali v živih izvedbah pop, rock, funk, soul in r&b zvokov.

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem