Odprte prijave za stojnice na Oživeli ulici 2019

Na Klubu študentov občine Koper (KŠOK) letos 20. leto zapored organiziramo prireditev »Oživela ulica«. Namen prireditve je oživeti eno nekdaj najbolj živahnih ulic koprskega mestnega jedra, Kidričevo ulico. Vsako leto ulico napolni množica ljudi, ki se sprehaja med stojnicami in sprošča ob zvokih izbrane glasbe. Oživela Kidričeva ulica povezuje dogajanje na Titovem, Muzejskem in Carpacciovem trgu, v Taverni ter Atriju FHŠ, kjer se bodo tudi letos odvijali koncerti, nastopi, predstavitve društev, itd.

Prireditev bo potekala v sredo, 28. avgusta 2019, med 20. in 24. uro v Kopru. Letos bo program posebno pester in bogat, saj obeležujemo 20. leto Oživele ulice!

Glede na zastavljeni program pričakujemo množičen obisk. Do sedaj je našo tradicionalno prireditev vsako leto obiskalo vsaj 2000-3000 ljudi. Sodelujemo z različnimi društvi, neprofitnimi organizacijami, zavodi, umetniki in drugimi ponudniki, ki se predstavljajo na posameznih stojnicah vzdolž ulice in na trgih. K predstavitvi na letošnji Oživeli ulici želimo povabiti tudi vas. 

Prijave za najem stojnice na Oživeli ulici so letos odprte do vključno 31. 7. 2019.

Najem stojnic deli v 2 skupini:

1. Najem stojnice za društva/zavode/osebe z urejenim osebnim dopolnilnim delom je 15 €.
2. Najem stojnice za gostince / ponudnike hrane in pijače je 50 €.

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da svojo prijavo oddate čim prej, najkasneje pa do 31.julija 2019 preko »spletne prijavnice«.
Povezava do prijavnice: https://ozivela-ulica.si/najem-stojnice/
Ne pozabite prebrati pogojev sodelovanja na prireditvi,
saj se morate pred oddajo prijave z njimi strinjati.

Če bo vaša prijava uspešna, boste prejeli potrditveno sporočilo na podani elektronski naslov ob prijavi. Po zaključku sprejema prijav boste na navedeni kontakt prejeli vse nadaljnje informacije. Vaša prijava bo dokončno potrjena s plačilom kotizacije in podpisom pogodbe o sodelovanju do roka, ki ga boste prejeli v navodilih med 31. 7. in 5. 8. 2019.

V primeru, da plačila ne opravite pravočasno, bomo smatrali da se prireditve ne nameravate udeležiti.

V kolikor imate dodatna vprašanja, se obrnite na spodnje kontakte, in vam bomo z veseljem pomagali.
Elektronski naslov: ozivela.ulica@ksok.si
Info točka: 05 66 34 220 (urnik: torek in četrtek od 14. do 18. ure)

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

ZADNJE NOVICE

UGODNOSTI

PRIHAJAJOČI DOGODKI