ODPRTE PRIJAVE ZA STOJNICE – ZIMSKA OŽIVELA ULICA 2018

Na Klubu študentov občine Koper (KŠOK) smo zadnjo sredo v avgustu že 19. leto zapored organizirali prireditev »Oživela ulica«. Odločili smo se, da letos izvedemo tudi zimsko različico – Zimsko oživelo ulico. Namen prireditve je oživeti eno nekdaj najbolj živahnih ulic koprskega mestnega jedra, tj. Kidričevo ulico. Vsako leto jo napolni množica ljudi, ki se sprehaja med stojnicami in sprošča ob zvokih izbrane glasbe. Oživela Kidričeva ulica povezuje dogajanje na Titovem, Muzejskem in Carpacciovem trgu in v Taverni, kjer se bodo tudi letos odvijali koncerti, nastopi in predstavitve društev ter stojnice z raznorazno ponudbo. Poleg tega želimo s prireditvijo spodbuditi oživitev celotnega starega mestnega jedra skozi vse leto. Prireditev bo podobno kot njena poletna različica potekala zadnjo sredo v mescu, tj. v sredo, 26. decembra 2018, med 16. in 20. uro v Kopru.

Ponovno pričakujemo množičen obisk, saj našo tradicionalno prireditev vsako leto obišče 2000–3000  ljudi. Sodelujemo z različnimi društvi, neprofitnimi organizacijami, zavodi, umetniki in drugimi ponudniki, ki se predstavljajo na posameznih stojnicah vzdolž ulice in na trgih. K predstavitvi na letošnji Zimski oživeli ulici želimo povabiti tudi vas, saj nam boste pomagali ulico oživljati vse 4 ure.
Predlagamo vam, da ste na vaši stojnici inovativni, pestri, zabavni, morda tudi podarite kakšno nagrado in tako še bolj popestrite dogajanje. Seveda je tudi možno, da zbirate nove člane in se na sploh predstavite širši javnosti.

Za električno oskrbo bo poskrbljeno. Prosimo le, da s seboj prinesete električne podaljške in kakšno luč/reflektor.

 Najem stojnice za društva/zavode/osebe z urejenim osebnim dopolnilnim delom je 15 €, ob plačilu bo treba priložiti še kavcijo v višini 20 €, ki jo prejmete nazaj po zaključku prireditve.

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se za sodelovanje prijavite najkasneje do vključno 19. decembra 2018 preko »spletnega obrazca« na strani Oživele ulice (http://www.ozivela-ulica.si) s klikom na gumb »oddaj prijavo za stojnico«. Ne pozabite prebrati pogojev sodelovanja na prireditvi.

Če bo vaša prijava uspešna, boste prejeli potrditveno sporočilo na podani elektronski naslov ob prijavi.

Po zaključku sprejema prijav boste na navedeni kontakt prejeli vse nadaljnje informacije. Vaša prijava bo dokončno potrjena s plačilom kotizacije in kavcije do roka, ki ga boste prejeli v navodilih.

Če plačila ne opravite pravočasno, bomo predpostavili, da se prireditve ne nameravate udeležiti.

V kolikor imate dodatna vprašanja, se obrnite na spodnje kontakte in vam bomo z veseljem  pomagali.

 

email: ozivela.ulica@ksok.si
vodja projekta Artur Steffè: 041 527 501
info točka: 041 566 152 ali 05 663 42 20

urnik info točke:

pon.–sre. od 10.00 do 14.00

čet.–pet. od 13.00 do 17.00

sob. od 15.00 do 19.00

ned. zaprto

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem