POKLICI DIGITALNE DOBE z EU komisijo

Zavod Ypsilon v sodelovanju s predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji organizira dogodek Stopi v korak s poklici digitalne dobe, ki se bo odvijal v petek, 23. 11. 2018 od 15. do 19. ure v prostorih Fakultete za družbene vede v Ljubljani.

Cilj dogodka je mladim približati trg dela, na katerega se bodo vključili v nekaj letih in jim omogočiti, da v živo spoznajo slovenska podjetja iz različnih sektorjev, ki razvijajo inovativne produkte ali storitve ter uvajajo nove poslovne procese ali način dela. Tako se nam bodo na dogodku pridružila podjetja Yaskawa (Motoman), Netis Group (Nxxtech), Vipano Multiversum, vloggerka Tjaša Deu, Karierni center Univerze v Ljubljani, Predstavništvo Evropskega parlamenta ter Šolski center Celje.

Skozi praktično zasnovan dogodek, v katerem načrtujemo neposredno izmenjavo informacij, reševanje konkretnih izzivov, odprt pogovor in prikaz nekaterih tehnologij, želimo mlade motivirati in spodbuditi k razmisleku pri njihovih odločitvah glede nadaljevanja šolanja, izobraževanja in karierne orientacije.

Prisluhnili bodo lahko strokovnjakom s področja zaposlovanja v Sloveniji in se pogovorili z Evropsko komisarko Violeto Bulc, ki bo mladim prikazala možnosti za ustvarjanje zaposlitve na področju celotne Evropske unije. V skupinah bodo potekale debate o tem, katere poklice bomo opravljali čez pet let.

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/287588571964984/

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem