Poletje z biseri 2018

Potem ko je glasbene sladokusce tri leta zapored razvajal festival MAJa z biseri, tokrat v Koper prihaja POLETJE Z BISERI. Festival, ki bo v intimo vrtov Pokrajinskega muzeja pripeljal glasbene bisere mnogoterih žanrov. Ti se bodo zvrstili v sedmih julijskih in avgustovskih sredinih večerih.

Več o festivalu in nastopajočih si lahko preberete na spletni strani www.poletjezbiseri.si, spodaj pa vas opominjamo le na nekatere posebnosti izbranih glasbenih biserov.
New swing quartet se lahko pohvali z več kot tisoč koncerti po vsem svetu. Ikone spiritualne in gospel glasbe 8. avgusta prihajajo v Koper. Kot pravijo si ob svoji 50. obletnici delovanja želijo še dlje.
Sestri Marina in Emilia Martensson se bosta 15. avgusta v Kopru predstavili skupaj, kar je unikum letošnji slovenskih odrov. Medtem ko Marina koncetrira po deželi njunih prednikov, velja Emilia za eno njabolj cenjenih jazz vokalistk v Veliki Britaniji, kjer tudi ustvarja.
25. julija na vrtove Pokrajinskega muzeja prihaja istrska vila Elis Lovrić s spremljevalno skupino. Kantavtorica več jezikov prepoznava kot materne, poslušalce pa tako čez istrsko pokrajino s svojo glasbo vodi v labinskem, italijanskem, nemškem, portugalskem in poljskem jeziku.

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem