POTI DOMIŠLJIJE: Vabilo k sodelovanju na literarnem in likovnem natečaju

Pozdravljen/a!

Resor za kulturo Kluba študentov občine Koper (KŠOK) od leta 1993 skrbi za študentsko kulturo v Kopru. Letos v okviru prireditve Pozdrav poletju organiziramo projekt Poti domišljije, ki bo potekala v sredo, 27. junija 2018 v Hlavatyjevem parku v Kopru. Na sami prireditvi si bodo poleg omenjenega obiskovalci lahko ogledali tudi razstave umetniških del in nastope lokalnih glasbenikov ter uličnih umetnikov. Gre za izvirno “zmes” interdisciplinarnih umetniških ved, pisanja in risanja.

S projektom Poti domišljije, ki predstavlja likovni in literarni natečaj, želimo mlade umetnike spodbujati pri kreativnosti, ustvarjalnosti in osebnem izražanju ter jim ponuditi možnost izraznega udejstvovanja na različnih področjih ustvarjanja. S tem jih spodbujamo k medsebojnem sodelovanju.

V okviru le-tega objavljamo razpis, na katerega se lahko prijavijo ustvarjalci z literarnega področja in iz umetniško-vizualnih ravni. Z razpisom zbiramo literarna dela (poezijo, krajšo prozo), ki bodo na dan dogodka razdeljena prijavljenim umetnikom, le-tej pa bodo izbrana literarna dela v živo naslikali na platna (za material bo poskrbljeno).

Sodelujejo lahko vsi, stari med 15 in 50 let. Ustvarjalci z literarnega področja lahko sodelujete s poezijo ali krajšo prozo, ki jo pošljete na prijava@ksok.si. Udeleženci s področja vizualnih umetnosti pa v naslednjih kategorijah: slikarska tehnika – akrilne barve, oljne barve, tuš, oglje, svinčniki.

Končna dela umetnikov bodo razstavljena na KŠOKovih jazz koncertih v baru Circolo dne, 18.7. in 8.8. Vsi udeleženci bodo ob koncu dogodka prejeli simbolično nagrado v zahvalo za sodelovanje.

Prijave na razpis sprejemamo preko spletnega obrazca na naslednji povezavi: https://goo.gl/forms/YS4QRT9IgzgNv5rF2.

Rok za prijave je 20. 06. 2018!

V primeru večjega števila prijav, bomo upoštevali najprej prispele prijave.

Vabimo Vas torej k udeležbi tega edinstvenega dogodka in s tem k predstaviti primorskemu občinstvu.

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem