Pozdrav poletju

Klub študentov občine Koper (KŠOK) v okviru prireditve Pozdrav poletju 2019 organizira projekt Poti domišljije, ki bo potekal v petek, 21. junija 2019 v Taverni v Kopru. Na sami prireditvi si bodo obiskovalci lahko ogledali razstave umetniških del, nastope odličnih glasbenikov ali se udeležili delavnic. Gre za izvirno “zmes” interdisciplinarnih umetniških ved, pisanja in risanja.

V okviru le-tega objavljamo razpis, na katerega se lahko prijavijo ustvarjalci z literarnega področja in iz umetniško-vizualnih ravni. Z razpisom zbiramo literarna dela (poezijo, krajšo prozo), ki bodo na dan dogodka razdeljena prijavljenim umetnikom, le-tej pa bodo izbrana literarna dela v živo naslikali na platna (za material bo poskrbljeno).

Sodelujejo lahko vsi, stari med 15 in 40 let. Ustvarjalci z literarnega področja lahko sodelujete s poezijo ali krajšo prozo, ki jo pošljete na valentina.novak@ksok.si. Udeleženci s področja vizualnih umetnosti pa v naslednjih kategorijah: slikarska tehnika – akrilne barve, oljne barve, tuš, oglje, svinčniki.

Končna dela umetnikov bodo razstavljena na KŠOK-ovih prireditvah v naslednjih mesecih.

Prijave na razpis sprejemamo preko spletnega obrazca na povezavi.

Rok za prijave je 14. 06. 2019!
V primeru večjega števila prijav, bomo upoštevali najprej prispele prijave.

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

ZADNJE NOVICE

UGODNOSTI

PRIHAJAJOČI DOGODKI