Predstavitev na prireditvi Oživela ulica 2018

Na Klubu študentov občine Koper (KŠOK) že 19. leto zapored organiziramo prireditev »Oživela ulica«. Namen prireditve je oživeti eno nekdaj najbolj živahnih ulic koprskega mestnega jedra, Kidričevo ulico. Vsako leto ulico napolni množica ljudi, ki se sprehaja med stojnicami in sprošča ob zvokih izbrane glasbe. Oživela Kidričeva ulica povezuje dogajanje na Titovem, Muzejskem in Carpacciovem trgu, v Taverni ter Atriju FHŠ, kjer se bodo tudi letos odvijali koncerti, nastopi in predstavitve društev. Poleg tega želimo s prireditvijo spodbuditi oživitev celotnega starega mestnega jedra skozi celo leto. Prireditev bo potekala v sredo, 29. avgusta 2018, med 20. in 24. uro v Kopru.

Ponovno pričakujemo množičen obisk, saj našo tradicionalno prireditev vsako leto obišče 2000 – 3000 ljudi. Sodelujemo z različnimi društvi, neprofitnimi organizacijami, zavodi, umetniki in drugimi ponudniki, ki se predstavljajo na posameznih stojnicah vzdolž ulice in na trgih. K predstavitvi na letošnji Oživeli ulici želimo povabiti tudi vas, saj nam boste pomagali ulico oživljati vse 4 ure.
Predlagamo vam, da ste na vaši stojnici inovativni, pestri, zabavni, morda tudi podarite kakšno nagrado in tako še bolj popestrite dogajanje. Seveda je tudi možno, da zbirate nove člane in se na sploh predstavite širši javnosti.

Za električno oskrbo bo poskrbljeno, prosimo le, da s seboj prinesete električne podaljške in kakšno luč.

Pozor! Letos se najem stojnice deli v 2 skupini:

  1. Najem stojnice za društva/zavode/osebe z urejenim osebnim dopolnilnim delom je 15 €, ob plačilu bo potrebno priložiti še kavcijo v višini 20 €,ki jo prejmete nazaj po zaključku prireditve.
  1. Najem stojnice za gostince / ponudnike hrane in pijače je 60 €,ob plačilu bo potrebno priložiti še kavcijo v višini 20 €,ki jo prejmete nazaj po zaključku prireditve.

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se za sodelovanje prijavitedo najkasneje vključno 31. julija 2018preko »spletnega obrazca« na strani Oživele ulice s klikom na gumb »oddaj prijavo za stojnico«. Ne pozabite prebrati pogojev sodelovanja na prireditvi.

Če bo vaša prijava uspešna, boste prejeli potrditveno sporočilo na podani elektronski naslov ob prijavi.

Po zaključku sprejema prijav boste na navedeni kontakt prejeli vse nadaljnje informacije. Vašo prijava bo dokončno potrjena s plačilom kotizacije in kavcije do roka, ki ga boste prejeli v navodilih.

 V primeru, da plačila ne opravite pravočasno, bomo smatrali da se prireditve ne nameravate udeležiti.

V kolikor imate dodatna vprašanja, se obrnite na spodnje kontakte, in vam bomo z veseljem pomagali.

  

email: ozivela.ulica@ksok.si
predsedniški kontakt: 040 566 157
info točka: 040 566 152 (urnik: torek in četrtek od 16. do 20. ure)

Z željo uspešnega sodelovanja vas lepo pozdravljamo!

 

Prihajajoči dogodki

maj 2019
No event found!

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem