PRISKRBI SI BREZPLAČNO ČLANARINO V KNJIŽNICI!

Kupon za brezplačno članarino v knjižnici je že   možno prevzeti! Ne pozabi podaljšati svojega članstva za tekoče študijsko leto!
KŠOK ti tudi v tem letu pomaga pri študiju! V šolskem / študijskem letu 2018/2019 boste lahko KŠOK – ovi člani ponovno prevzeli subvencijo za brezplačno članarino v Osrednji knjižnici Srečka Vilharja Koper.

Subvencije ste deležni vsi starejši od 18 let, ki boste, ali ste že, podaljšali članstvo za šolsko / študijsko leto 2018/ 2019.

Kako si jo priskrbiš?

Tako, da se med uradnimi urami oglasiš na naši info točki in vključiš subvencijo za brezplačno enoletno članarino. Pohiti! Subvencijo za knjižnico bo možno pridobiti le do vključno 1. 12. 2018!

URNIK INFO TOČKE
ponedeljek – sreda 10:00 – 14:00
četrtek – petek 13:00 – 17:00
sobota 15:00 – 19:00

Ne pozabi! Vse subvencije lahko naši člani vključite preko KŠOK – ove mobilne aplikacije KŠOKapp  ali v obliki kupončka. 🙂

Pa še nekaj navodil pri koriščenju subvencije…

1. Kuponi, ki ste jih člani prevzeli v prejšnjem študijskem/šolskem letu, ne morejo biti unovčeni v študijskem/šolskem letu 2018/2019.

2. Kupone ali aktivacijo na mobilni aplikaciji boste lahko prevzeli le do vključno 1. 12. 2018. Po tem datumu se kuponov/subvencije ne bo moglo več prevzeti.

3. Tisti, ki boste kupon/subvencijo prevzeli, boste lahko svojo članarino v knjižnici podaljšali le tik oz. po preteku članarine. Primer: če nekomu poteče članarina maja in bi svoje članstvo rad podaljšal januarja, tega ne more storiti.

4. Knjižničarka lahko koriščenje kupona zavrne, če se dijak/študent ne drži predpisanih pravil ( ki so zapisana tudi na izkaznici). T.j. identifikacija z osebno izkaznico, koriščenje subvencije le tik pred oz. po preteku članarine.

5. Vsak, ki bo brezplačno članarino koristil, se mora podpisati na spisek koriščenih subvencij.

Ko boš želel/-a koristiti ugodnosti, ponudniku pokažeš subvencijo na KŠOKapp in se identificiraš z osebnim dokumentom ali KŠOK – ovo člansko izkaznico.

Aplikacijo lahko dobiš tu!

Velja le za člane KŠOK, ki imajo stalno prebivališče na območju UE Koper.

*Subvencijo za brezplačno članarino v Osrednji knjižnici Srečka Vilharja Koper je možno koristiti le, če je član/-a KŠOK prevzel/-a kupon do roka prevzema kupona za subvencijo. Več v pogojih poslovanja.

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem