Ranljive skupine na Obali – mreža pomoči?

Predavatelji in drugi izvajalci magistrskega študijskega programa Socialna pedagogika na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem v sodelovanju z Zavodom za socialno pedagogiko in Primorskim svetovalnim središčem 16. maja ob 18. uri v Centru mladih Koper organizacijo ogled dokumentarnega filma Dom Metoda Pevca in na okroglo mizo Ranljive skupine na Obali – mreža pomoči? Po ogledu filma bo sledila okrogla miza s priznanimi primorskimi strokovnjaki s področja psihosocialne preventive in pomoči.

Predavatelji in drugi sodelavci magistrskega študijskega programa Socialna pedagogika, ki zadnja leta živi in se razvija tudi na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem, si želijo delovati tudi v povezavi z lokalnim okoljem. Skupaj z Zavodom za socialno pedagogiko, ki ima sedež prav tako v Kopru, in Primorskim svetovalnim središčem so se zato odločili organizirati projekcijo filma Dom, ki bo predstavljal uvod v okroglo mizo z zelo aktualno temo o ranljivih skupinah na Obali, s poudarkom na mladih. Na dogodku se bodo ukvarjali z najbolj aktualnimi vprašanji. Pogovarjali se bodo o tem, kako uspejo strokovnjaki s področja preventive in psihosocialne pomoči plesti mreže podpore, s kakšnimi ovirami se srečujejo in kakšne vizije za prihodnost imajo, pa tudi kako in kje vidijo akademski prispevek k razvoju socialnopedagoških, preventivnih in psihosocialnih praks na Primorskem.

Na okrogli mizi bodo sodelovali vodilni strokovnjaki iz obalnega področja in predstavniki s fakultete, vabljeni pa so tudi študenti, strokovni delavci in vsi, ki si želijo razmišljati holistično, prevencijsko, preventivno, inkluzivno in »mrežno«.

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem