Razpis za plesne skupine za Oživelo ulico 2018

Obalne plesne skupine, pozor!

Ponovno se vrača dolgoletni projekt Mesta pleše, kateri bo letos zaživel na prireditvi  Oživela ulica 2018. Ekipa Oživele ulice 2018 objavljamo razpis, kjer se obalne plesne skupine, lahko prijavite za nastop na prireditvi.

Oživela ulica je prireditev, ki jo Klub študentov občine Koper (KŠOK) organizira že 19. leto zapored, s katero želimo oživeti eno najbolj mrtvih, nekoč pa najbolj živih ulic, Kidričevo ulico. Oživela ulica bo 29.8.2017 od 20:00 do 24:00 povezovala dogajanje na 6 različnih prizoriščih s pestrim dogajanjem za vse interese in generacije. Dogodka se vsako leto udeleži več kot 3000 obiskovalcev.

V Taverni bomo obudili Mesto pleše, s katerim ponujamo nastop plesnim skupinam. Namen tega razpisa je popestriti program Oživele ulice s še ne povsem uveljavljenimi plesnimi skupinami. Ponujamo vam nastop na enem lepših, predvsem oživelih dogodkov v Kopru. Iščemo lokalne skupine z repertuarjem / nastopom od 5 do 10 minut.

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali vec skupin, ki bodo nastopali na velikem odru Taverne. Letošnja rdeča nit prireditve je urbana Oživela ulica (Urban Street), zato naj bo nabor pesmi in kostumi primerni tematiki.

Če bi rad imel priložnost zaplesati v Taverni, izpolnite spletni obrazec, ki ga najdete na uradni spletni strani Oživele ulice 2018 s klikom na gumb ”prijava”. Če bo vaša prijava uspešna, boste prejeli potrditveno sporočilo na podani elektronski naslov.

Prijave sprejemamo do 15. 8. 2017.

Za več informacij se lahko obrnete na:

email: ozivela.ulica@ksok.si

tel: 040 566 157 ali 040 566 152 (dosegljiva le ob torkih in četrtkih od 16h do 20h)

spletna stran: www.ozivela-ulica.si

Prihajajoči dogodki

Trenutno nimamo dogodkov 🙁

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem