Red Bull Escape Room svetovno prvenstvo

Naziv najboljših reševalcev izzivov v sobah pobega brani prav Slovenija.

Red Bull Mind Gamers je spletno središče miselnih izzivov vseh oblik in velikosti. Od spletnih solo preizkušenj do pravih ekipnih svetovnih prvenstev v soju žarometov. Del Red Bull Mind Gamers je tudi drugo Red Bull Escape Room svetovno prvenstvo v zgodovini spleta in sveta.

Naziv najboljših reševalcev izzivov v sobah pobega brani prav Slovenija. Leta 2017 so Jan Kromar, Roman Zalokar, Srdjan Veselinov in Jaka Koren v velikem Red Bull Mind Gamers finalu v Budimpešti ugnali svetovno elito in se veselili naziva svetovnih prvakov. Po njihovih stopinjah lahko zakorakate tudi ti in tvoja ekipa! Kako? Vse informacije najdeš pod zavihkom “več”.

Kako se lahko preizkusim na Red Bull Escape Room svetovnem prvenstvu?

Najprej so na vrsti spletne kvalifikacije, nato se morate z ekipo odpraviti na slovenske kvalifikacije. Najhitrejšo ekipo v državi čaka nastop v velikem finalu Red Bull Escape Room svetovnega prvenstva, ki jo bo v začetku naslednjega leta gostila ena izmed svetovnih prestolnic.

Slovenske kvalifikacije bodo na sporedu:

  • 20. oktober: Celje
  • 22. oktober: Ljubljana
  • 24. oktober: Maribor

Vse podrobne informacije o Red Bull Escape Room svetovnem prvenstvu najdeš na uradni spletni strani (klik), za ažurne informacije pa sledi:

Red Bull Mind Gamers na Facebooku (klik).

Red Bull Escape Room World Championship slovenske kvalifikacije Facebook dogodku (klik).

#RedBullMindGamers in #RedBullEscapeRoom na Instagramu.

Prihajajoči dogodki

maj 2019
No event found!

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem