Resorji > Kultura > Novosti

PETI VEČER FESTIVALA JEFF - KAYKAY SOLO in LITOŠT

www.jeff.si

Festival JEFF se nadaljuje!

KŠOK in Zavod JEFF smo pripravili 12. edicijo Festivala JEFF, ki se je dodobra zasidral v srca ljubiteljev glasbe in kakovostne ponudbe nasploh. Letošnja edicija ostaja programsko bogata, saj bomo obiskovalcem, poleg vrhunskega glasbenega izbora, ponudili veliko dodatnih vsebin.

Peti večer Festivala JEFF bo v sredo, 13. avgusta 2014, v vrtovih Pokrajinskega muzeja Koper, ob 20.30 uri. Obiskovalce bodo tokrat navdušili KayKay solo in Litošt.

Za dobrodošlico boste postreženi z domačim čajem in uživali v ogledu prodajne slikarske razstave Vaska Vidmarja ter kulinarični ponudbi Bistroja Piknik, ki bo naredila pričakovanje na koncert in sproščeno druženje v prekrasnem festivalskem ambientu vrtov Pokrajinskega muzeja Koper še prijetnejše.

KayKay solo

Denis Beganović - KayKay, rojen Pirančan, začne svojo glasbeno pot najprej z baritonom in kasneje s pozavno, s katero tudi nadaljuje študij glasbe, najprej v SGBS pri priznanem pedagogu prof. Albertu Kolblu (Srednja glasbena in baletna šola) v Ljubljani in kasneje nadaljuje študij jazz glasbe v Rotterdamu pri Bart van Lier-u, Gradcu pri Ed Neumister in na koncu v New Yorku pri prof. Michael Abene. Veliko turnej ga je peljalo po celi Evropi, Rusiji, skandinavskih državah ter ZDA. Na Festivalu JEFF se bo prestavil z ambientalnim solo projektom. 

Litošt

"Mladi domači trio Litošt s prvencem dokazuje, da žanrske ločnice ne igrajo več pomembne vloge. Trije glasbeniki, primarno delujoči na jazzovski in impro sceni, so akustične inštrumente zamenjali za elektroniko in se premišljeno lotili glasbe, ki bi ji sorodna izhodišča lahko našli celo v čislanem britanskem IDM-u iz devetdesetih let in v sodobnejših bass muzikah." (Goran Kompoš, Mladina)


Zasedba:
Boštjan Simon - klaviature, efekti
Vitja Balžalorsky - klaviature, efekti
Bojan Krhlanko - bobni, objekti

 

Vstopnina

Za posamezni koncert:
člani KŠOK in KIŠD: 1 €,
študentje in dijaki: 3 €,
ostali: 6 €.
 

Stream v živo

Za vse tiste, ki se Festivala JEFF ne bodo mogli udeležiti, smo tudi letos v sodelovanju s Kulturno izobraževalnim društvom PiNA pripravili avdio in video prenos Festivala JEFF v živo. Live stream si boste lahko ogledali na domači spletni strani festivala www.jeff.si.

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner