Resorji > Zdravje

Resor za zdravje


Projekti Resorja za zdravje:

KŠOK-OVI DNEVI ZDRAVJA

Z resorjem za zdravje smo pričeli v letu 2014. Ker se je izkazal za zelo uspešnega, smo se odločili, da bomo z njimi nadaljevali. Tako bomo obiskovalcem ponudili teoretične in praktične delavnice o zdravem načinu življenja. Na ta način jih bomo skušali ozavestiti, kako pomembna je zdrava prehrana, zdrav način življenja in skrb za zdrav duh v zdravem telesu. V sklopu KŠOK-ovih dni zdravja bomo skušali ponuditi čim bolj pestro izbiro delavnic, od kuharskih (zdrava prehrana, smoothiji ipd.), privzgoja načina zdravega prehranjevanja, joga smeha, učinki kofeina ipd.

 

 

STRESNITEV

StreSnitev je projekt, katerega smo do sedaj izvajali pod resorjem za socialo, vendar smo se za naprej odločili, da ga bomo zaradi vsebine umestili pod resor za zdravje. Namen projekta je seznaniti poslušalce o pomembnih tematikah v povezavi s stresom ter jim na ta način pomagat, da si bodo lahko olajšali življenje. Povezali pa se bomo s študenti psihologije ter tako tudi njim omogočili delitev znanja z udeleženci.

 

Če imaš kakšno vprašanje, pripombo, kritiko ali predlog, kaj bi lahko v sklopu resorja še počeli, nam piši na:zdravje@ksok.si

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner