URNIK: pon - sre: 10h - 14h, čet - pet: 13h - 17h, sob: 15h - 19h | |info@ksok.si | 040 566 152 | 05 66 34 220

SAMO ŠE EN TEDEN NAS LOČI DO ŠKISOVE TRŽNICE

Ljubljana, 3. 5. 2018 — Samo še en teden nas loči do Škisove tržnice, največje enodnevneštudentske prireditve pri nas. 10. maja bo zelenica na Kardeljevi ploščadi obiskovalcem ponujala različne kulinarične dobrote iz cele Sloveije, ki jih bodo na svojih stojnicah pripravilištudentski klubi v popoldanskem delu, in zaključek večera na dveh glasbenih odrih.

Škisova tržnica bo svoja vrata uradno odprla v četrtek, 10. maja, ob 12. uri, s tradicionalnim mimohodom 58 študentskih klubov in s pomočjo mažoretk iz Novega mesta in Pihalnega orkestra Litostroj. V sklopu uradnega dela bodo potekali tudi pozdravni nagovori in uradna predaja donacije Zveze ŠKIS dobrodelni organizaciji Anina Zvezdica.

Popoldanski del Škisove tržnice obiskovalcem ponuja pestro spremljevalno dogajanje. Regijski otočki, kjer se nahajajo študentski klubi, bodo ponujali njihove lokalne dobrote. Za vse tiste, ki soželjni adrenalina, Škisova tržnica pripravlja tudi obratni bungee (ang. reverse bungee jumping),športni navdušenci bodo lahko tekmovali v različnih igrah, študentski klubi se bodo pomerili v regijskem tekmovanju, na sedmem otočku Škisove tržnice pa si boste lahko nabrali tudi izkušnje in poznanstva izven meja Slovenije, saj na Škisovo tržnico na Mednarodni otoček (ang. International Ocean) prihajajo tudi tuji študentje in organizacije.

V sklopu večernega programa se bo na dveh odrih — glavni in elektro oder — zvrstilo več kot 15 glasbenih izvajalcev za vse glasbene okuse. Koncertno dogajanje na glavnem odru bo otvoril Dare Acoustic, avtor himne Škisove tržnice, in zmagovalci predizbora Škisolova 2018 Nevermind. Za ljubitelje hip-hopa in rapa prihajajo na letošnji veliki oder Škisove tržnice Matter, Nipke, Trkaj in Challe Salle. Za nekoliko umirjene ritme bo poskrbel Vlado Kreslin, nostalgične pesmi bodo prepevali Zmelkoow, Big Foot Mama pa bo s svojimi uspešnicami poskrbela za odlično vzdušje. Za navdušence nad elektronsko glasbo se bodo na elektro odru zvrstili domači izvajalci Tim Urbanya, Alex Ranerro, na Škisovo tržnico prihaja tudi Sam Divine, BlueBird, zmagovalca tekmovanja Hej, DJ! Vala 202, večer pa bo zaključil Mike Vale.

Obiskovalcem Škisova tržnica v sodelovanju z MBILLS omogoča tudi nakup vstopnice, ki je praktično brezplačna. Z nakupom vstopnice z mobilno apikacijo mBills, bo posameznik dobil povrnjene stroške v višini nakupa vstopnice (3 evre). Več o nakupu vstopnice, si lahko preberete na spletni strani skisova-trznica.si.

Prihajajoči dogodki

  1. Prijavi se za delo na KŠOKu

    1. januarja - 31. januarja

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem

2018-06-15T11:05:50+00:00

KLUB ŠTUDENTOV OBČINE KOPER (KŠOK)

  • Cankarjeva ulica 9a,
    6000 Koper
  • info@ksok.si
  • 05 66 34 220
  • 040 566 152

URNIK INFO TOČKE

REDNI URNIK 
(velja 1. 9. – 30. 6. )

ponedeljek – sreda:
10.00 – 14.00

četrtek in petek:
13.00 – 17.00

sobota:
15.00 – 19.00

Ob nedeljah in praznikih zaprto.

_____________________

POLETNI URNIK 
(velja 1. 7. – 31. 8. )
torek in četrtek: 16.00 – 20.00

Najnovejši prispevki