Za dijake > Projekti

Projekti dijaške sekcije

Maturant, kam naprej?!

Gre za neformalne informativne dneve, ki se odvijajo na koprski gimnaziji. Projekt temelji na informiranju dijakov in dijakinj o izbiri študijev po opravljenem srednješolskem izobraževanju. Program poteka tako, da svojo fakulteto dijakom predstavijo študentje, saj želimo, da projekt poteka v sproščenem vzdušju ter da dijaki in dijakinje premagajo sramežljivost in predavateljem brez zadržkov postavijo vprašanja, ki so jim pomembna.

 

 

Sejem rabljenih učbenikov

Na sejmu bodo lahko dijaki prodajali svoje učbenike, ki jih ne potrebujejo več. Prav tako bomo ponudili dodatno mizo, na kateri bo potekala izmenjava knjig. Ker se je projekt izkazal za zelo uspešnega, bomo v letu 2015 izvedli sejem tudi za študente, kjer bodo lahko prodajali skripte oziroma knjige. Namen sejma rabljenih učbenikov je omogočiti čim cenejšo nabavo le-teh ter biti ekološki, saj s tem ne obremenjujemo dodatno okolja.

 

Promocije po srednjih šolah

KŠOK se vsako šolsko leto predstavlja po koprskih srednjih šolah. Na stojnici se izvaja nagradna igra ter se promovira bližnje KŠOK dogodke.

 

 

[ tvoja ideja ]

piši na info@ksok.si

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner