Zavod Nefiks vabi!

MLADINSKI KARIERNI SVETOVALEC
Usposabljanje za mladinske svetovalce in svetovalke
 
Zavod Nefiks vabi  mlade iz cele Slovenije na dvodnevno, brezplačno usposabljanje za mladinske svetovalce, od 24.-25.8, v Ljubljanskem dijaškem domu Bežigrad. Usposabljanje bo potekalo v dveh delih (teoretično in praktično usposabljanje).
 
Namen usposabljanja je izobraziti mlade o bistvu neformalnega učenja, o mladinskem delu, vodenju skupine, o pripravi in izvedbi kariernih delavnic ter osnovah kariernega svetovanja.
 
Za sodelovanje na avgustovski delavnici se je potrebno predhodno prijaviti tukaj.
Za več informacij o samem dogodku se lahko obrnete na Natašo Progar: natasa.progar@nefiks.si.
 

ter

KARIERNI TABOR

Tridnevni karierni tabor  je namenjen srednješolcem in srednješolkam iz vse Slovenije, ki iščejo informacije kako in kam po srednji šoli. Mladi se bodo na taboru naučili odkrivati svoje talente ter kako jih razviti, spoznavali poklice prihodnosti in mednarodne priložnosti ter poslušali o uspešnih zgodbah s strani izkušenih mentorjev, kariernih svetovalcev in kadrovikov ter drugih zanimivih gostov iz atraktivnih poklicnih področij.
 
Mladi bodo po končanem taboru pridobili številne karierne informacije, priložnost povezovanja in sklepanja novih prijateljstev. 
 
Tabor bo poteka med 24. – 26. avgustom v Dijaškem domu Bežigrad.
Prispevek za udeležbo je 30€ in vključuje bivanje, prehrano in celoten program.
 
Več informacij in prijava na natasa.progar@nefiks.si. Prijave zbiramo do zapolnitve mest tukaj

Prihajajoči dogodki

maj 2019
No event found!

Prijavi se na naše e-novičke, da lahko spremljaš aktualno ponudbo in dogodke, ki pripravljamo!


Obrazec ne shranjuje podatkov na KŠOK – ov strežnik! Vaši podatki so posredovani na elektronski  naslov Kluba študentov občine Koper in vnešeni v Mailchimp (privacy policy).
Obrazec bo na naš naslov in na Mailchimp posredoval vpisano ime in elektronski naslov. Prav tako bomo shranili vašo privolitev.
V primeru, da bi se od novičk želeli odjaviti kliknite sem